Antipasti

Antipasti

PANE CON L’AGLIO 45 kr

Vitlöksbröd – Garlic bread

PROSCIUTTO 59 kr

BRESAOLA 65 kr

MORTADELLA 55 kr

SALAME 55 kr

OLIVE 49 kr

Marinerade italienska oliver – Marinated Italian olives

 

VERDURE GRIGLIATE 55 kr

Marinerade grillade grönsaker – Marinated grilled Vegetables

ASPARAGI VERDI 59 kr

Grillad grön sparris med hasselnötsvinigrette – Grilled green asparagus with hazelnut vinaigrette

INSALATA CAPRESE 55 kr

Capresesallad med ruccola och balsamico – Caprese salad with arugula and balsamico

POLPETTE DI CARNE 59 kr

Köttbullar med parmesan i het sås – Meatballs with Parmesan cheese in hot sauce

SALSICCIA 59 kr

Italiensk korv med lite hetta – Italian sausage with a little heat

GAMBERETTI ALLA DIAVOLA 59 kr

Diavolaräkor med chili och vitlök – Prawns flavoured with chili and garlic

PROSCIUTTO DI PARMA 69 kr

Parmaskinksrullar med getost och fikon – Goat’s cheese and figs rolled in Parma ham

COZZE IN SALSA 45 kr

Musslor i het tomatsås med salsiccia – Clams with hot tomato sauce and Italian sausage

ARANCINI 49 kr

Arancini fylld med svamp och mozzarella – Crispy rice balls filled with mushrooms and mozzarella

MOZZARELLA FRITTA 49 kr

Friterad mozzarella på liten ruccolasallad – Deep-fried mozzarella served on a bed of arugula

PARMIGIANO MARINATO 49 kr

Balsamicomarinerad parmesanost – Parmesan cheese marinated in balsamic vinegar

TALEGGIO CON MARMELLATA DI FICHI 59 kr

Ljummen taleggio med fikonmarmelad – Warm taleggio cheese served with fig marmalade

ANTIPASTI MISTI 259 kr

Kockens val av fem olika små rätter – The chef’s choice of five small dishes

INSALATA CAPRESE 139 kr

Tomat och buffelmozzarella serveras på en ruccolasallad med basilika – Buffalo mozzarella, tomatoes and basil leaves on arugula

BRUSCHETTA 119 kr

Tomatröra med smak av vitlök serveras på grillat krispigt bröd – Toasted, garlic-rubbed bread topped with chopped tomato and herbs

CARPACCIO 169 kr

Oxfilé carpaccio med rostade pinjenötter, tryffelolja, kapris och ruccola – Beef carpaccio with toasted pine nuts, truffle oil, capers and arugula

COZZE IN SALSA 129 kr

Musslor i het tomatsås med salsiccia– Clams in hot tomato sauce with Italian sausage

VITELLO TONATO 129 kr

Kalvkött tunt skivat med en tonfisksås smaksatt med kapris – Thin slices of veal with tuna sauce and capers